Saturday, December 01, 2012

Umno nampak Islam dah Najib laung takbir tadi ?

PM yang semakin terdesak Najib Razak, telah bersungguh-sungguh mahu melakukan tranformasi itu dan ini . Gagasan tranformasinya masih belum cukup dan gagal difaham dalam raunglingkup Umno dan ahli-ahli sekutunya. 

Ikrarnya yang diarahkan tangan diletakkan didada, antaranya ramai ahli-ahli MT enggan berbuat demikian dan malu-malu untuk berikrar, sehingga Pengerusi Tetap pun gagal mengajuk dan mengikut lafaz Najib yang laju itu. Satu Malaysia dapat ikuti siaran secara langsung peristiwa detik bersejah itu dirakamkan.

Kini, wawasan Najib nampak hambar dan kaku lesu cuma semasa sesi penggulungan antara keluarbiasaan nya adalah Najib membaca doa, ikrar serta bersumpah dan melaungkan takbir sebanyak 3 kali (masuk waktu maghrib bagi WP dan kawasan sewaktunya) buat julung-julung kali oleh Presiden Umno selama 66 tahun. Tahniah Najib


1 comment:

Anak2 Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~